Zuppa Inglese

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de rum met de suiker in een diep bord en voeg wat water toe. Haal een voor een de lange vingers door het rum-mengsel en leg deze in een schaal. Als er een laag af is, bestrijk deze dan met wat vanille- en chocoladevla. Leg hierop vervolgens de tweede laag met door de rum gehaalde lange vingers. Al na gelang de grote van de schaal komen er 2 of drie lagen lange vingers in de schaal. Iedere laag met vanille- en chocoladevla bestrijken. Haal een vork door de bovenste laag vla en maak een mooi patroontje in de vla. Roer de basterdsuiker door de slagroom en sla deze stijf. Spuit rozetten slagroom op de taart en zet deze zeker 2 uur goed koud worden in de koelkast.

Zuppa Inglese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa inglese
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Met Lange Vingers (Zuppa Inglese)
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept