Een Zelfgemaakte Kippenragout

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan met een dikke bodem en roer er de bloem door. Blijf roeren tot het mengsel als een bal van de bodem van de pan los laat. Roer er scheut voor scheut de bouillon door tot het een dikke gebonden saus is. Breng de saus op smaak met citroensap, nootmuskaat, zout en peper. Warm de stukjes kip op in de saus. Roer de eierdooiers los met de room en roer dit mengsel door de ragout. Warm goed door maar let op dat de ragout niet meer kookt. Bestrooi met de peterselie.

Een Zelfgemaakte Kippenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept