Garnalen Potje Van Nana

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een ronde, beboterde,glazen ovenschotel stort men 250 gram gepelde garnalen. Daarom een randje kleine stukjes,even geblancheerde courgette. OP de garnalen een paar hardgekookte eieren in schijfjes. Ondertussen maak je een witte saus van 2 soeplepels boter,2 volle lepels bloem en dan 3dl.kokende melk langzaam bijvoegen. 150 gr.kaas in kleine stukjes toevoegen en een paar brokjes smeerkaas. OP het laatste moment een scheutje room of een lepel boter bijvoegen. Dit giet je over het garnalen-groentenmengsel. Op 1 cm boven de rand een mooie cirkelgeblancheerde schijfjes jonge wortel maken en ze half in de saus duwen. Een beetje geraspte kaas erover en een half uur in een voorverwarmde oven(200?C)

Garnalen Potje Van Nana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nana (marokkaanse thee)
Bekijk recept
Nana-s Hachapuri
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nana (Marokko)
0-10 min -
Bekijk recept
Pisang Goreng
0-10 min -
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept