Soep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kippenbouillon weer aan de kook brengen. Sla-uitje, gefruite knoflook en de rest van de kruiden toevoegen en zacht koken in een kwartier. De soep heet opdienen met het andere bijbehorende klaargemaakte vlees, de tahu en groente. Men kan er wat gefrituurde krupuk of mie bij serveren. En om de smaak te verhogen, neemt men een kommetje kecap manis met wat sambal brandal of fijn gewreven Spaanse pepers of cabai rawit. Een kommetje tong-djai [gezouten groente] completeert de ′Ba-moy′. De tong-djai eerst even uitspoelen, anders is die te zoutig, en dan uitknijpen.

Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept