Tomatensoep (Indonesisch)

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de pan en roerbak de sjalot, knoflook, lombok, djinten en ketoembar ca. 3 min. Voeg de tomaat, ? liter water, de kruidnagel, gember en bouillontabletten toe. Breng de soep al roerende aan de kook en laat hem afgedekt zachtjes ca. 20 koken. Wrijf de soep, boven een andere pan door een roer zeef (je kan de soep ook pureren met behulp van staafmixer of keukenmachine)Roer de ketjap erdoor en breng de soep zonodig op smaak met peper en zout. Strooi er voor het serveren de koriander over.

Tomatensoep (Indonesisch) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Indonesisch draadjesvlees
5u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-mie met surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonade met zoetzure miehoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met pittig gewokte seizoensgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept