Gevulde Paprik Met Paprikasaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de topjes van de paprika en maak ze schoon van binnen. Pel en snipper de ui. Verhit wat olie in een pan. Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het gaar. Maak de aardappel en wortel schoon en rasp ze. Voeg de soepgroenten, aardappel en wortel toe aan het vlees. Bak het zachtjes. Voeg de gekookte rijst toe. Voeg kruidenbouillonpoeder en peper naar smaak toe. Neem het vlees van het vuur en laat het afkoelen. Roer het ei door het vlees. Vul de paprika′s met het gehaktmengsel. Dek het af met schijfjes tomaat. Verhit in een pan met dikke bodem 2 el olie. Voeg de bloem toe en laat dit op een laag vuur zachtjes garen. Voeg het paprikapoeder toe en kruidenbouillonpoeder naar smaak. Voeg water toe tot een dikke saus ontstaat. Schenk de saus in een ovenschaal. Leg de gevulde paprika′s in de saus. Zet de schaal in de voorverwarmde oven. Schakel de oven na 15 minuten terug naar 150 graden. Keer de paprika′s halverwege een keer om. Bak de gevulde paprika′s in 20 minuten gaar en bruin.

Gevulde Paprik Met Paprikasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept