Meloen Met Garnalen En Gedroogde Ham

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de melone in twee en haal de pitten eruit. Snij de ene helft in 4 stukken en leg deze op een bedje van krulsla. Hol de andere helft uit en mix het vruchtvlees met de wijn. Kruid met peper en zout. Meng de garnalen met de room. Doe de gehakte bieslook erbij en besprenkel met een vleugje citroensap. Verdeel het mengsel over de sneetjes ham en rol deze op. Schik de garnaalrolletjes op het bord en overgiet met meloensaus. Versier eventueel met enkele sprietjes bieslook.

Meloen Met Garnalen En Gedroogde Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept