Potage Puree De Marrons

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruis de kastanjes in en kook ze een half uurtje, waarna je ze kunt pellen. Zet ze opnieuw op met de geschilde en gewassen aardappels en voldoende water. Voeg de worteltjes, het kleingesneden rookspek, zout en peper toe en zoveel runderbouillon dat de vaste bestanddelen onder staan. Kook tot de aardappels gaar zijn, breng het geheel dan over in een zeef, vang het vocht op en wrijf de kastanjes etc. door de zeef. Roer de verkregen puree door het kookvocht en vul het met bouillon aan tot anderhalve liter. Roer twee eetlepels room en sherry door de soep en serveer deze met broodcroutons.

Potage Puree De Marrons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kastanje-ijs (glace aux marrons)
Bekijk recept
Dessert Met Marrons Glace?s
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gestoofde Kastanjes (marrons Etuves)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Potage Parmentier Met Oesterzwammen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Potage Saint-Germain
20-30 min -
Bekijk recept
Potage Parmentier
20-30 min -
Bekijk recept
Potage Garbure A L'Oignon
20-30 min -
Bekijk recept