Barbecue Vlees, Salade Van Witloof En Sinaasappels

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het fijn gesneden witloof onmiddellijk met citroensap overgieten. Goed mengen en met aluminiumfolie afdekken. Doe de mosterd in een beker en meng er al kloppend met een vork, beetje bij beetje, 4 soeplepels olie door (zoals bij het maken van mayonaise), de helft van de azijn, 4 soeplepels olie, de rest van de azijn, zout, peper en paprika. De schijfjes sinaasappel, de kappertjes en 4 tot 5 soeplepels van de klaargemaakte vinaigrette bij het witloof voegen. Alles goed mengen en met de aluminiumfolie afdekken. Doorprik de worstjes met een vork. Wentel alle ingredienten door de olie. Kruid het vlees met zout, peper en paprika.Laat het vlees aan alle kanten goed bakken op hoog grill-vuur en daarna nog even op een matig grill-vuur, tot het vlees voldoende gebakken is. .

Barbecue Vlees, Salade Van Witloof En Sinaasappels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept