Stukken Geroosterde Kip Op Wijze Van Dijon

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een diep bord de helft van de mosterd en de cayennepeper, de olie en de azijn. Leg er de stukken kip in en zet 2 u in de koelkast, waarbij u alles meermaals dooreen roert. Meng de resterende ingredienten in een kom. Rooster de stukken kip op de barbecue. Laat ze eerst (voor de bouten en bovenbouten) 30 minuten met het vel tegen het rooster liggen en draai ze dan om. Bestrijk de stukken regelmatig met marinade. Bedek ze ten slotte met een dubbele aluminiumfolie en laat ze nog 15 minuten roosteren.

Stukken Geroosterde Kip Op Wijze Van Dijon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade meli melo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravlaks - Gravet Laks
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept