Frangipane Met Peren En Pistachenoten

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en snij ze in 2, haal het klokhuis eruit. Schik het bladerdeeg in de taartvorm. Klop de boter zacht en voeg er de amandelspijs aan toe. Voeg daarna ei per ei toe met de bloem. Laat het geheel een nachtje rusten. Beleg het deeg met het beslag tot aan de helft van de taartvorm. Schik er de peren in stervorm op. Bak het geheel gedurende 40 minuten op 180?C. Bestrooi met gehakte pistachenoten.

Frangipane Met Peren En Pistachenoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bakewell taart
30 min Gebak
Bekijk recept