Zalmtartaar Met Gember

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de sjalotjes, de look en de jonge uitjes. Snij de gember in fijne reep-jes. Hak de zalm heel fijn met een scherp mes, haal de eventuele graten weg. ? Net voor het opdienen: meng de look, sjalotten, uitjes, gember, gema-len koriander en kappers. Breng op smaak met peper en zout. Was de kruiden en de sla. Schik de rauwe zalm op de borden, met bovenop de dooier van een kwartelei. Omring met de sla en de kruiden, overgiet met balsamico-azijn. Garneer met schijfjes citroen. Serveer met brood.

Zalmtartaar Met Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept