Bedek de ovenplaat met wat olijfolie. Leg daarna de op maat gesneden stukken bladerdeeg erop. Snijd de zalm moten in 2 en leg op elk stukje bladerdeeg een mootje zalm. Bedek deze terug met een lapje bladerdeeg en druk de randen mooi dicht. Neem het ei en klop het los. Bestrijk nu de stukjes bladerdeeg met het los geklopt ei. Steek nu de ovenplaat in een voorverwarmde oven (ongeveer 180?-200?) en laat rustig garen. Neem nu een pot, en giet daarin het blikje soep en het potje room. Doe er de garnalen bij en breng op smaak met peper/zout en eventueel een klein schuetje cognac. Wanneer de saus lekker begint door te koken kun je er stujes asperges bij doen. Hou wel enkele asperges opzij om op het bord te leggen. Wanneer je merkt dat het bladerdeeg goud kleurig wordt zijn deze klaar.
Zalm In Bladerdeeg Op Bedje Van Asperges is een recept van Smulweb.nl