Spinazietaartjes Met Ardense Ham

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de spinazie in een klontje boter met de fijngehakte look. Bestrooi met een snuifje cayennepeper. Leg de gestoofde spinazie op absorberend keukenpapier, zodat alle vocht verwijderd wordt. Leg de stukjes bladerdeeg op een ovenplaat. Doorprik het bladerdeeg tot op 1 centimeter van de rand. Leg de spinazie op het doorprikte gedeelte. Bak het bladerdeeg gedurende 20 minuten in de oven (voorverwarmd op 180?C). Schik vervolgens de sneetjes ham op de ronde bladerdeeg. Laat nog een 10 minuten verder bakken. Besprenkel met een vleugje olijfolie en dien onmiddelijk op.

Spinazietaartjes Met Ardense Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Spinazietaartjes Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Spinazietaartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Spinazietaartjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept