De tomaat even in heet water dompelen en vervolgens pellen. In twee snijden, de zaadjes verwijderen en in blokjes verdelen. Het sjalotje snipperen en in de olijfolie laten kleuren. Een bouillonblokje en de wilde rijst toevoegen, samen met 4 maal het volume aan water. Afdekken en gedurende 40 minuten zachtjes laten koken totdat al het water is opgeslorpt. De geweekte tarwe spoelen. In tweemaal zijn volume aan water laten koken, samen met het bouillonblokje. Ongeveer nog 1 uur laten sudderen. De pompelmoes schillen, in twee snijden, de vliesjes goed lossnijden en het sap uit het vruchtvlees persen. Bewaar dit voor de vinaigrette. De wortel in julienne snijden, koken en laten uitlekken. De komkommer, de avocado, de ananas en de kiwi?s in blokjes snijden. De veldsla goed wassen en droogzwieren.
Exotische Salade Met Tarwe En Wilde Rijst is een recept van Smulweb.nl