Kreeftensaus.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kreeften in grove stukken kappen. bouquet snijden van de groenten en de kruiden. de visgraten spoelen en kleinsnijden. de olie in de pan heet laten worden en hierin de kreeft aanbakken. de visgraten toevoegen en mee bakken. het bouquet en de tomatenpuree toevoegen. blussen met cognac en witte wijn. aan vullen met water en ongeveer 4 uurtjes laten trekken. de fond passeren en tot de helft in laten koken. door een doek passeren en weer in laten koken tot de helft. men moet ongeveer 1 ltr. extract overhouden. monteren met boter en op het moment van serveren er wat geslagen room doorheen mixen met de staafmixer je krijgt dan een mooie schuimige saus wat lekker is

Kreeftensaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept