Opgerold Olijfoliebrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het deeg op kamertemperatuur komen. Meng de overige ingredienten door het deeg - op de vulling na - en kneed 10 minuten tot je een soepel deeg hebt. Als het deeg wat plakt, voeg dan lepelsgewijs wat bloem toe. Als het te droog is, lepelsgewijs wat water. Laat het deeg afgedekt op een warme, tochtvrije plaats in omvang verdubbelen (1 tot 1 1/2 uur). Deel het deeg in twee stukken. Rol beide stukken uit tot een rechthoekige lap en verdeel de vulling erover (hou aan de lange kant ongeveer 1 cm ruimte over ivm oprollen). Aan de lange kant oprollen en met de naad naar beneden nog 3 kwartier laten rijzen. Verwarm de oven voor op 220 graden en bak het brood in 40 gaar.

Opgerold Olijfoliebrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-olijfoliebrood
90 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met aubergine en ricotta
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini croissants met spinazie
20 min
Bekijk recept
Rijstsalade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept