Runderbouillon!

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de magere soepvlees in een pan. Voeg de kruidnagels,de laurierblaadjes en de fijngehakte peterselie toe. Breng dit aan de kook. Laat de bouillon op een laag pitje circa ? uur zachtjes doorkoken. Maak de wortel,de prei,de selderij en de ui schoon en snijd alles fijn. Voeg de fijngesneden groenten aan de bouillon toe en laat de bouillon nog 1 uur zachtjes doorkoken. Zeef de bouillon, Laat de bouillon nu afkoelen zodat het vet stolt en boven komt drijven. Schep het vet van de bouillon af. Breng de bouillon op smaak met peper en zout.

Runderbouillon! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept