Vissoep

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui schillen en fijnsnijden. De tomaten ontvellen en in stukken snijden. De prei in dunne ringen snijden en wassen. De knoflook uitpersen. De boter verhitten en hierin ui, tomaten, prei en knoflook ca. 5 minuten fruiten. 9 dl water, de wijn, een mespunt dille en de peperkorrels toevoegen. Hierin de kabeljauw (of andere vis) zachtjes gaar koken in ca. 30 minuten. De tonijn laten uitlekken. De peterselie wassen en fijnknippen.

Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept