Chinese Kippensoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het kippenvlees in kleine stukjes. Maak de prei schoon. Snijd deze in smalle ringetjes. Snipper de ui. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de prei en de ui toe. Laat alles 10 minuten zachtjes doorkoken. Verkruimel de mihoen. Voeg deze samen met het kippenvlees, de ketjap, de sambal oelek en evt. 1 mespuntje ve-tsin bij de bouillon. Laat de soep hierna nog 2 minuten zachtjes doorkoken. Roer de soep enkele malen goed om. Bak intussen van het losgeklopte ei een dunne omelet. Snijd de omelet in smalle reepjes. Maak de maizena aan met 2 eetlepels koud water. Roer het mengsel door de soep. Laat er nog even de kook over komen. Schep de omeletreepjes door de soep en bestrooi de soep vlak voor het opdienen met de selderij.

Chinese Kippensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept