Amuse Bloemkoolsoep Met Zalm

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de bloemkool los in zeer kleine roosjes en doe hiervan 500 gram 5 minuten in gezouten kokend water en laat deze daarna uitlekken. Breng de groentenbouillon aan de kook en voeg dan de geblancheerde bloemkoolroosjes toe en laat deze 15 minuten zachtjes koken met deksel op de pan. Voeg daarna de room toe en pureer met de staafmixer. Op smaak afmaken met vers gemalen peper en zout. De rest van de roosjes (150 gram) in gezouten kokend water doen en 15 minuten laten koken. Daarna afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Verdeel de zalm in vier porties (4 plakken)

Amuse Bloemkoolsoep Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept