Tongetjes Met Kreeftensaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de sjalotjes fijn en bak ze in een beetje boter. Voeg er de kreeftensoep en de room en wat peper aan toe voor ze bruin worden. Breng aan de kook en neem van het vuur. Spoel de tongen af, droog ze af en wentel ze in wat bloem. Laat ze in een grote pan in boter bakken, een paar minuutjes aan elke kant. Voor het opdienen de saus indien nodig weer opwarmen en er de garnaal-tjes aan toevoegen. Giet de saus over de tongen en bestrooi met wat gehakte peterselie.

Tongetjes Met Kreeftensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptongetjes met mosterdzaad op spinazie
1u45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong met rauwe ham en kappertjes
30 min -
Bekijk recept
Urker Tongetjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongetjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept