Champignon-vissoep

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een grote pan. Doe er de uien, selderij, knoflook, aardappelen en wortels in en laat onder af en toe roeren 5 minuten bakken. Voeg er de bouillon, melk, champignons en schelvis aan toe en laat langzaam aan de kook komen. Doe er de doperwten en de mais bij en laat voorzichtig weer aan de kook komen. Breng op smaak met zout en peper.

Champignon-vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept