Galia Meloen Met Ham En Porto

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de meloen in twee en snijd getande randen aan elke helft. Haal met een mesje voor aardappelnootjes bolletjes uit de meloen en vul hiermee de halve meloenen op. Giet de porto over de meloenbolletjes. Hak de walnoten en strooi ze over de meloen. Leg de meloenhelften op borden en schik er de sneden ham mooi naast.

Galia Meloen Met Ham En Porto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde sardines met chutney van courgette en meloen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Green Cava
35 min Snack
Bekijk recept
Salade van rivierkreeftjes met galiameloen, kerriesaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept