Geitenkaasbrood Met Lente-uitjes En Tijm

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden C. Meng de geraspte aardappel, de lente-uitjes, de tijmblaadjes en 2/3 deel van de geitenkaasblokjes door het bloemmengsel. Giet het ei-melk-mosterdmengsel over het bloemmengsel en gebruik een houten lepel om hiervan een redelijk samenhangend deeg te maken. Vorm hiervan een mooi rond brood. Druk de resterende geitenkaasblokjes in het brood en strooi wat bloem erover. Bak het brood in 45 50 minuten goudbruin in het midden van de oven.

Geitenkaasbrood Met Lente-uitjes En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cranberry-geitenkaasbrood
2 uur-
Bekijk recept
Eiertaartjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Walnoten/geitenkaasbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept