Bouillontablet verbrokkelen boven maatbeker en al roerend 250 ml kokend water toevoegen. Uien pellen en grof snipperen, knoflook in plakjes snijden, paprika?s en courgette schoonmaken en in grove stuken snijden. Vlees in dobbelstenen snijden en bestrooien met zout en peper. In braadpan 3 el boter verhitten en op een hoog vuur het vlees rondom bruin bakken. Ui, knoflook, paprika, courgette en kruiden toevoegen. Geheel 2-3 minuten al omscheppend bakken en naar 1 kant schuiven. Langs de rand van de pan de bouillon en azijn bij vlees schenken. Aan de kook brengen en pan op laag vuur op vlamverdeler zetten. Vlees afgedekt in 2-2,5 uur zachtjes gaarstoven. Regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In pan couscous mengen met 500 ml kokend water en 6 minuten laten staan. Gewelde couscous met vork omscheppen met 1 el boter en al roerend zachtjes verwarmen tot couscous door en door heet en mooi rul is. Runderstoofpot serveren met couscous.
Runderstoofpot Met Paprika En Courgette is een recept van Smulweb.nl