Zoek
Sinterklaasrecept Paddestoelen Pate
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels olie
2 uien fijngesneden
250 gr paddestoelen dun gesneden
1/2 teelepel tijm
125 gr zonnebloempitten of amandelen fijngemalen
1/2 eetlepel zout
1 eetlepel goedsmakende gist. Hulpmiddelen Weet niet of je die gist ook in holland kunt kopen. in ieder geval kan je hem vervangen door geraspte kaas
wat eigenlijk veel lekkerder is. als je toch gist wilt
zou je dit bij de gezondsheidwinkel moeten kunnen krijgen. Hulpmiddelen - Weet niet of je die gist ook in holland kunt kopen. in ieder geval kan je hem vervangen door geraspte kaas
wat eigenlijk veel lekkerder is. als je toch gist wilt
zou je dit bij de gezondsheidwinkel moeten kunnen krijgen. Voorbereiding Verhit olie in een grote braadpan over een middelmatige vlam. kook uien 3 minuten
tot bruin. voeg paddestoelen toe
kook 7 minuten langer
roer vaak
tot alle paddestoelen gebruind zijn en het water is verkookt. voeg tijm toe. doe dit alles in een keukenmachine en puree. voeg zonnebloempitten
zout en gist toe. puree tot grof. doe in een schaal
belegd met plastic (cling-wrap?) en bedek. koel tenminste 30 minuten. 3 dagen houdbaar in de ijskast. Bereidingswijze Zie voorbereiding. Serveertips Je kunt verschillende paddestoelen gebruiken zoals oyster
shiitake
button of portobello. gebruik pate op boterhammen
op crackers
in een pita met tauge of als een
Bereiding
Zie voorbereiding.
Sinterklaasrecept Paddestoelen Pate is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Water
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept