Zoek
Rundsvlees Met Pinda-noojes.
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
-330gram rundsvlees.
-2eetlepels balsamico-azijn.
-4eetlepels oestersaus.
-2eetlepels soja-saus.
-2gehakte tentjes knoflook.
-1chilipeper.
-100gram tuinbonen.
-50gram erwtjes.
-50gram pinda-nootjes.
-arachide-olie en boeter.
-50gram peultjes.
4eetlepels water.
-2eetlepels gehakte dragon.
-4eetlepels gebrande sesamolie. Hulpmiddelen -Wok.
-Mesje.
-Houten lepel.
-Kom om te marineren. Hulpmiddelen - -Wok.
-Mesje.
-Houten lepel.
-Kom om te marineren. Voorbereiding Snijd het vlees in kleine reepjes en marineer met de azijn,oestersaus,sojasaus,
gehakte knoflook en het gehakte chilipepertje.
-Maak de tuinbonen schoon
-Kook de erwtjes en tuinbonen gaar.(niet bij diepvries-erwten)
-Hak de pindanoten. Bereidingswijze -Wok de groenten en voeg het vlees en de gehakte nootjes eraan toe.
-Blus met water en kruid naar smaak.
-Voeg de dragon op het laatste toe en overgiet met de sesamole! Serveertips -Met rijstof eventueel met brood.
-Je kan er ook wat aardappeltjes mee wokken.
Dun gesneden dan,vanwege de gaartijd.
-Smake
Bereiding
-Wok de groenten en voeg het vlees en de gehakte nootjes eraan toe. -Blus met water en kruid naar smaak. -Voeg de dragon op het laatste toe en overgiet met de sesamole!
Rundsvlees Met Pinda-noojes. is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met wasabi
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept