Varkensfilet Met Mosterd-honingsaus

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter op een matig vuur, braad het vlees aan beide kanten aan en voeg de bouillon toe. Temper het vuur. Keer en bedruip het vlees regelmatig. Roer de honing en 1 eetl. tijmblaadjes door de jus. Laat het vlees op een matig vuur in ? 30 minuten gaar worden. Neem het vlees uit de pan en laat het ? 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Roer de creme fraiche door de jus en maak deze verder op smaak met zout, peper en nog wat verse tijm.

Varkensfilet Met Mosterd-honingsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept