Rosbief In Azijnsaus.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem het vlees uit de marinade en dep het droog met keukenpapier. Bewaar de marinade. Verhit de olie in een braadpan op een halfhoog vuur. Schroei het vlees aan beide kanten dicht en laat het mooi bruin bakken. Strooi er peper en zout naar smaak over. Pureer intussen de tomaten met het vocht in een keukenmachine, blender of staafmixer. Schenk het met de marinade bij het vlees in de pan. Breng het tegen de kook aan en laat het op laag vuur in 30 - 40 minuten gaar worden.

Rosbief In Azijnsaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn In Gekruide Wijn-azijnsaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Azijnsaus ii
Bekijk recept
Azijnsaus i
Bekijk recept
Kabu No Tsukemono
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept