Lamsfilet Op De Wijze Van Antibes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 2 eetlepels olijfolie onder de ansjovispasta. Bestrijk de lamsfilets met dit mengsel. Lichtjes bestrooien met zout, peper en tijm. Halveer de tomaten. Hak de peterselie, de basilicum en de look samen fijn, en bedek de halve tomaten met deze mengeling. Peper en zout toevoegen. Overgiet met een scheutje olijfolie. Leg de lamsfilets in een geoliede schotel, omringd door de halve tomaten. Plaats de schotel 15 tot 20 minuten in de oven.

Lamsfilet Op De Wijze Van Antibes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoengebraad met saus uit Antibes
0 min
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept