Tappas Albondigas

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de worst, het spek en het gehakt. Roer de knoflook, het brood(nat gemaakt), de spaanse peper, zout en peper goed door elkaar. Voeg beetje bij beetje het ei toe. Leg het mengsel op een met bloem bestrooid werkblad en maak er met bloem bedekte handen balletjes van. Rol ze door de bloem. Verhit de olie in een grote koekepan op een hoog vuur. Bak, als de olie heet is, de gehaktballetjes in 5-10 minuten egaal bruin. Draai ze veelvuldig om. Laat de gebruinde gehaktballen goed uitlekken op keukenpapier.

Tappas Albondigas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus (albondigas)
30 min Snack
Bekijk recept
Albondigas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Albondigas
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tappas Van Varkensvlees Gemarineerd In Ketjap En Honing
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept