Snipper de uien en hak de 1 teen knoflook fijn. Snijd de paprika?s in stukjes. Verhit de olie en fruit de uien zachtjes glazig. Voeg de knoflook toe en bak het kort mee. Voeg de boter toe en het gehakt en bak het rul en bruin. Voeg de kruiden toe en bak ze ? 2 min. mee. Voeg de tomaatstukjes met vocht toe en breng het mengsel aan de kook. Voeg tot slot de uitgelekte nierbonen (bewaar wat van het bonennat) toe en laat de chili zachtjes ? 30 min. pruttelen. Voeg nog wat bonennat toe als de chili te droog wordt. Voeg de laatste 10 min. de paprika toe en kook dit mee. Breng de chili op smaak met zout en peper en garneer met de peterselie. Warm de tortilla?s op volgens de instructies op het pak. Snijd de ijsbergsla fijn en zet met de geraspte kaas op tafel. Maak het yoghurtsausje met de yoghurt, 1 teen knoflook uit de pers, de fijngesneden munt en breng het op smaak op zout en peper. Beleg de tortilla?s met een flinke pluk sla, schep daarop wat chili en sprenkel er wat yoghurtsaus of guacamole op. Bestrooi met koriander en kaas en vouw ze op
Tortilla?s Met Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)