Vouw het puntje van de varkenshaasjes terug en stek dit vast met een prikkertje. Wrijf ze in met de Mexicaanse kruiden. Snij de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Boen de sinaasappels schoon en rasp er 1 eetlepeloranje schil dun af. Pers de sinaasappel uit. Hak de koriander fijn. Verhit de margarine en een braadpan tot het schuim wegtrekt. Bak de varkenshaasjes in ca 5 minuten op matig hoog vuur rondom bruin. Leg het vlees op een bord. Roer het sinaasappelsap met fond en de sinaasappelrasp door het bakvet en schraap het aanbaksel los. Voeg de bosuitjes, de peper en de helft van de koriander toe. Breng dit aan de kook en leg de varkenshaasjes er in. Stoof de varkenshaasjes met de deksel schuin op de pan in nog ca 5 minuten zachtjes gaar, leg de varkenshaasjes op een plank en houd ze onder aluminiumfolie warm. Kook het stoofvocht in nog ca 1-2 minuten in tot een lichtgebonden jus. Roer de rest van de koriander erdoor. Snij het vlees in plakken. Lekker met rijst en een groene salade met avocado.
Mexicaans Varkenshaasje In Sinaasappel-Koriandersaus is een recept van Smulweb.nl