Picadillo

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed de beide soorten gehakt met de azijn en wat zout en peper goed door elkaar. Verhit de olie in een koekepan en fruit hierin regelmatig omscheppend de ui, knoflook en de peper circa 3 minuten. Verkruimel het gehaktmengsel in de pan en schep het voortdurend om boven een grote hittebron tot het rul en grijs is geworden. Schenk het overtollige vet uit de pan. Schep de tomaten, de rozijnen, het amandelschaafsel, het nagelgruis, de kaneel en de tomatenpuree door het gehaktmengsel.Laat alles regelmatig roerend circa 15 minuten zachtjes koken zonder deksel op de pan tot het mengsel is ingedikt. Gebruik de picadillo heet als vulling voor tortillas, enchiladas, chivichangas, burritos of tacos, of koud als vulling voor empanadas.

Picadillo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchilada's met zomerse chili con carne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchilada's met zomerse chili con carne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept