Empanadas De Horno

5
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard in 8 min. en pel ze. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkblad en maak een grote lap van ca. 2,5 mm. dik. Steek met een vormpje of kopje rondjes uit het deeg van ca. 10 cm. doorsnee. (Of neem speciale vormpjes, in verschillende maten verkrijgbaar, je legt het deeg erop, doet de vulling erop en klapt het vormpje dubbel, klaar is Kees.) Schep 1,5 eetl. van de vulling in het midden van elk deegrondje. Leg op elk vulsel een plakje ei en een halve olijf. Bestrijk de randjes met water en vouw de lapjes deeg dubbel, zodat er halve maantjes ontstaan; druk de randjes stevig tegen elkaar. Bak ze in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Empanadas De Horno is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sardinas al horno (gebakken sardines)
45 min
Bekijk recept
Tortillataarten Al Horno
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patatas Al Horno Con Aioli Suave
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
55 min Snack
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Empanadas
15 min Snack
Bekijk recept
Empanada's met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept