Varkensvlees Met Citroen En Chili

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie om te bakken in een wok verhitten en de vleesblokjes toevoegen. Het vlees al roerend in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar bakken. Uit laten lekken en apart zetten. De olie op 1 eetlepel na uit de wok verwijderen. De wok weer verhitten en hierin pepertjes en uien ongeveer 2 minuten roerbakken. De gemalen specerijen toevoegen en nog 30 seconden meebakken. De rest van de ingredienten erdoor roeren en aan de kook brengen. De gebakken vleesblokjes aan de saus toevoegen en alles goed door laten warmen. Het gerecht met zout en peper op smaak brengen en serveren.

Varkensvlees Met Citroen En Chili is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept