Roer de tacokruiden met wat zout en peper en ? el. olie door elkaar en pers de knoflook erboven uit. Bestrijk hiermee de varkenshaas rondom en laat het vlees ca. 15 minuten marineren. Pel het sjalotje en snipper het heel fijn. Borstel de champignons schoon en snijd ze in piepkleine stukjes. Bestrooi het vlees met wat bloem. Verhit 1? el. olie in een koekenpan en bak het vlees op een hoog vuur in ca. 2 minuten rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Verhit 1 el. olie in een steelpan en roerbak de sjalotsnippers en de blokjes champignon ca. 2 minuten. Voeg naar smaak zout en peper toe en neem de pan van het vuur. Snijd het varkenshaasje om de 2 a 3 cm. diep in, de plakken moeten nog net aan elkaar zitten en leg het vlees in een ovenschaaltje. Schpe het champignonmengsel tussen de plakken en druk de varkenshaas wer in model. Klop de slagroom bijna stijf en roer dan de kaas en zout en peper naar smaak erdoor. Verdeel het mengsel over het vlees. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de schotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
Gevuld Varkenhaasje Met Tacokruiden is een recept van Smulweb.nl