Mexicaanse Pita's Met Runderreepjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Ontvel de tomaat en verwijder de zaadjes, snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de perzikken in kleine stukjes. Maak een salsa van de ui, tomaat, perzik, tabasco, zout en peper door elkaar. Snijd de sla ik reepjes. Maak de kerstomaatjes schoon en snijd ze in vieren. Bak in de olie de rundvleesreepjes ca 4-5 minuten bruin en rose. Schep de gyros- of shoarmakruiden en een paar druppel tabasco erdoor. Verwarm de pitabroodjes en vul ze met de sla, kerstomaatjes en het vlees. Serveer de salsa en de zure room er apart bij.

Mexicaanse Pita's Met Runderreepjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept