Puntas De Filete A La Mexicana

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de koekenpan olie verhitten en spekreepjes uitbakken. Spek uit de pan nemen en in het vet de biefstuk op hoge vuur in ca 3 minuten rondom bruin bakken. Vlees uit de pan nemen en warm houden. Vuur laag draaien en in het bakvet de ui 5 minuten fruiten. Knoflook in de laatste minuut toevoegen. Tomaat, peper, oregano en laurier toevoegen en nog eens ca 5 minuten zachtjes bakken. Fond in de pan schenken en saus 5 minuten laten inkoken. Biefstuk en spekreepjes erdoor scheppen en even laten meewarmen. Op smaak brengen met zout.

Puntas De Filete A La Mexicana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika mexicana
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Mexicana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicana
0 min
Bekijk recept

Sopa Y Puntas De Asparragos Con Aceite De Vainilla
20-30 min -
Bekijk recept
Puntas de filete a la mexicana (mals rundvlees in pittige to
Bekijk recept