Chili Con Carne Tex-Mex

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie en knoflook in grote pan verhitten. Het vlees in porties op een matig vuur bruin bakken. Ui, laurierblaadjes, tomaten en tomatensap toevoegen. Al roerend aan de kook brnegen en vuur lager zetten. Afgedekt zachtjes laten koken tot het vlees zacht is en het sap tot de helft is ingedikt. Bonen en kruiden erdoor roeren en verwarmen.

Chili Con Carne Tex-Mex is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief op tex-mex wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept