Mexicaanse Pompoenstoofpot

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olijfolie verhitten. Ui fruiten. Gehakt toevoegen en rul bakken. Voeg de pompoen en de paprika toe en bak alles even aan. Regelmatig omscheppen. Voeg de tacokruiden toe. Alles in een gesloten pan op laag vuur in plm 15 minuten gaar laten worden. Eventueel wat water toevoegen. Kidneybonen en mais erbij en even doorwarmen. Op smaak brengen met tabasco, zout en peper.

Mexicaanse Pompoenstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenstoofpot met bietensalade
30 min-
Bekijk recept
Pompoenstoofpot met kikkererwten
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoenstoofpot
20-30 min -
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept