Mexicaanse Taart

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ui, paprika en tomaat in kleine stukjes. Braad het gehakt rul in de boter en voeg de ui toe. Voeg na enkele minuten ook de paprika toe. Verdeel ondertussen een laag tortillachips over de bodem van een ovenschotel. Als het gehaktmengsel gaar is, verdeel dan ongeveer een derde van de chips. Verdeel vervolgens de helft van de tomaten over het mengsel en daarover de helft van het blikje mais. Doe daarboven een flinke laag andijvie. Verdeel over de andijvie 1 bekertje creme fraiche. Doe dit alles nog een keer, dus eerst chips, dan het gehakt, de tomaten, de mais, de andijvie en tenslotte de creme fraiche. Doe de rest van de tortillachips over de schotel en verdeel daarover de geraspte kaas. Zet de schotel ongeveer een kwartier in een voorverwarmde oven van 225 graden en.. eet smakelijk!

Mexicaanse Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept