Maiskolven Met Chili-knoflook

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden celsius. Hak de chilipeper en de knoflook fijn en roer ze door de boter. Breng met peper en zout op smaak. Giet de maiskolf in een zeef en laat ze uitlekken. Halveer ze in de lengte en leg ieder helft op een stuk alluminiumfolie. Bestrijk de mais met kruidenboter en pak ze goed in. Zet ze in de oven en laat ze ongeveer 15 minuten bakken.

Maiskolven Met Chili-knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige maïskolven
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept