Mexico:Arroz A La Mexicana

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een hapjespan de olie verhitten en hierin ongeveer 3 minuten de ui zachtjes bakken. De rijst ongekookt toevoegen en ongeveer 5 minuten meebakken tot het goudbruin begint te worden. Regelmatig omscheppen. Giet de overtollige olie af. De gezeefde tomaat (of de puree) en de bouillontablet oplossen in de 4 dl. water. Dit toevoegen aan de rijst met uien. Aan de kook brengen en met een deksel op de pan in ongeveer 10-15 minuten gaar koken. Laten afkoelen en tot gebruik afgedekt op een koele plaats zetten. Vlak voordat het opgediend wordt de diepvriesdoperwten toevoegen en nogmaals doorwarmen tot de doperwten warm genoeg zijn.

Mexico:Arroz A La Mexicana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika mexicana
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Mexicana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicana
0 min
Bekijk recept

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept