Arroz A La Mexiicana, Gebakken Rijst Met Tomaat En Doperwten

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en snijden{niet te fijn }.In een hapjespan de olie verhitten en hierin ongeveer 3 min de ui zachtjes bakken.De rijst ongekookt toevoegenen ongeveer 5 min meebakkentot het goudbruin begint te worden.Regelmatig omscheppen.Giet het overtollige olie af. De gezeefde tomaat of puree en de bouillon tablet oplossen in de 4 dl water. Dit toevoegen aan de rijst met uien. Aan de kook brengen en met een deksel op de pan in ongeveer 10 a 15 min gaar koken. Laten afkoelen en tot gebruik afgedekt op een koele plaats zetten. Vlak voordat het opgediend wordt de diepvries erwten toevoegen en nogmaals doorwarmen tot de doperwten warm genoeg zijn

Arroz A La Mexiicana, Gebakken Rijst Met Tomaat En Doperwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Arroz con pollo
Bekijk recept
Arroz tapado
30 min-
Bekijk recept
Arroz a la cubana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con leche uit Cuba (rijst met melk)
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept