Vouw het puntje van de varkenshaasjes terug en steek dit vast met een cocktailprikker. Wrijf ze in met de Mexicaanse kruiden. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 eetlepel oranje schil dun af. Pers de sinaasappel uit. Hak de koriander fijn. Verhit de margarine in een braadpan tot het schuim wegtrekt. Bak de varkenshaasjes in ca. 5 minuten op matig hoog vuur rondom bruin. Leg het vlees op een bord. Roer het sinaasappelsap met fond en de sinaasappelrasp door het bakvet en schraap de aanbaksels los. Voeg de bosuitjes, de peper en de helft van de koriander toe. Breng dit aan de kook en leg de varkenshaasjes erin. Stoof de varkenshaasjes met het deksel schuin op de pan in nog ca. 15 minuten zachtjes gaar. Leg de varkenshaasjes op een plank en houd ze onder aluminiumfolie warm. Kook het stoofvocht in nog ca. 1-2 minuten in tot een licht gebonden jus. Roer de rest van de koriander erdoor. Snijd het vlees in plakken.
Mexicaanse Varkenshaasjes In Sinaasappel-koriandersaus is een recept van Smulweb.nl