Chinese Tomatensoep

8
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

# roerbak de ui totdat deze glazig is. Voeg het vlees toe en bak dit even aan. # Voeg de knolfook en de tomatenpuree toe. # Blus af met een liter water. Voeg de bouillonblokjes toe. Laat een uurtje zachtjes pruttelen. # Haal het vlees uit de bouillon # Voeg 1 liter tomatensap toe en breng aan de kook # Zet het vlees gesneden in een apart schaaltje # Maak in een ander schaaltje een prutje van: suiker, ketjap, azijn, sambal, dajahe en sereh # Roer dit prutje en voeg dit aan de tomatenbouillon toe # Roer de maizena door een kopje koud water, roer dit tot een gladde massa en voeg dit aan de soep toe (binden) # Voeg de mihoen toe # Laat alles 20 minuten zachtjes doorkoken # Vlees toevoegen # 2e dag nog lekkerder

Chinese Tomatensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept