Groene Vissoep

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de soep volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg vlak voor het opdienen de garnalen en de mosselen toe en laat het geheel goed heet worden. Sla de slagroom stijf met enkele druppels Pernod (u kunt de drank ook weglaten).

Groene Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept