Hoeveelheden noem ik niet,want die zijn afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die u wilt aanrijgen.U kunt bijvoorbeeld aan de slag met blokjes van soepvlees of knakworst en salami,radijs,mandarijn,blaadjes sla,halve abrikozen en boursinkaas. U kunt dit slaatje het beste rijgen aan houten sateprikkers.Vul er persoon een stokje met de ingredienten hierboven.Het sausje maakt u van bovengenoemde bestandsdelen.Zorgt u er wel voor dat de kruiden vers zijn en erg fijn worden gesneden.Het verdient aanbeveling het sausje een dag te voren klaar te maken en in de koelkast te bewaren.Het bevordert de smaak.Serveer de stokjes op een schoten die u als volgt garneert:op een bedje sla legt u de gevulde sateprikkers,het opgeklopte sausje giet u eroverheen.Rondom word de schotel gegarneerd met halve abrikoosjes,gevuld met boursin.Tot slot hier en daar een radijs en een toefje peterselie voor de kleur.Het spreekt voor zich dat u de stokjes kunt vullen met wat u maar in huis heeft:garnalen,stukjes tonijn of augurk zilveruitjes,etc.
Slaatje Op Een Stokje is een recept van Smulweb.nl